Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Üye Girişi
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Banyo Halısı (Banyo Paspası) Önerileri

31-01-2024 09:57
Banyo Halısı (Banyo Paspası) Önerileri

Halı dendiğinde ilk akla oturma odası gibi alanlar gelse de halı kullanımın önemli ve gerekli olduğu alanlardan biri de banyolar. Banyolarda halı kullanımı hem görünüm açısından hem da kullanış ve hijyen açısından önemli. Bu yüzden banyolarda halı tercih ederken, görsel olarak banyo ile uyumlu olmasına bakılmalı ancak ek olarak kullanım açısından da dikkat edilmeli. 

Banyo halıları, kullanım kolaylıkları sağlamasının yanı sıra seramik görünümünü ortadan kaldırdığı için son derece önemli. Hemen hemen her banyoda tercih edilen banyo halıları, suyu emmesi ve kaymaması gibi açılardan da önemli. En güzel banyo halıları modellerinin yer aldığı Gümüşsuyu Halı modellerine siz de bir an önce bakın ve fırsatları kaçırmayın.

Banyo halıları genellikle takım olarak sunulur. İki parça halinde olan halılar, hem ıslaklığı gidermek hem de seramik yüzeye direk temas etmemek adına önemli. Her kategoride olduğu gibi banyo halısı kategorisinde de oldukça kaliteli ve modern modellere sahip olan Gümüşsuyu halı modelleri ile siz de aradığınız banyo halısını burada bulacaksınız!

Deco Soho Banyo Halısı 2’li Takım

Gümüşsuyu halı seçenekleri arasında yer alan kaliteli halı modellerinden biri olan Deco Soho 2’li banyo takımları oldukça kullanışlı. İki parça olması da fazla tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Hem klozet önü hem lavabo kısmı için kullanılan bu banyo paspasları aynı zamanda yumuşacık yapıları ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile sizleri bekliyor.

60 x 100 cm büyük parça ve 50 x 60 cm küçük parça olarak iki parçadan oluşan takım %100 cotton olma avantajına da sahip. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir. Ayakaltı yumuşaklığını kontrol etmesi ve konfor sağlaması açısından da oldukça memnuniyet sağlar. Yıkandıktan sonra çabuk kuruması ve koku yapmaması da en büyük avantajları arasında yer alır. 

Bej, pembe, yeşil ve ekru renk seçenekleri banyolarınızın tasarım ve dekoruna da uyum sağlayan Deco Soho banyo halıları ile siz de istediğiniz banyo tasarımını kolaylıkla yapabilirsiniz. Banyo halı tavsiye modelleri arasında yer alan ve yoğun talep gören modellerden biri olan 2’li takım seçeneklerini siz de kaçırmayın.

Deco Soft Daire Halı Siyah

Banyolarda konforun ve şıklığın bir arada bulunmasını herkes ister. En şık banyo halıları arasında yer alan Deco Soft daire şeklinde olan siyah halı modelleri tam banyonuza göre olacak. %100 polyester olan ve yıkanabilir özelliği sayesinde hem kullanım kolaylığı sağlaması hem de modern ve hoş tasarıma sahip olması da avantajlarından biri. 

3D Spacer Tabanı ile hava alabilen kumaşı sayesinde nemlenen ve ıslanan zeminlerinizde rahatlıkla kullanabilen deco soft banyo halısı, kalitesiyle öne çıkar. Kaymayan tabanı ile nemlenen ve ıslanan zeminlerinizde bile rahatlıkla kullanılabilen bu paspas modeli ile özellikle bej ve antrasit tonlu banyolarınızda modern tasarımı ve şık görünümü bir arada yakalayacaksınız. Paspas halı önerisi olarak aynı zamanda 100 x 100 cm ve 150 x 150 cm seçenekleri gibi standart ebatların içinde de yer alır.

Deco Soft Gri Halı

Banyo halı önerisi ihtiyacı olanlara verilebilecek öneriler arasında olan ve banyolarda en sık tercih edilen renk olan gri halı, Deco Soft modeliyle hem göze hem kullanıma hitap ediyor. Birçok dekora uyum sağlayabilen renk tonu ve daire şekliyle ağırlıklı olarak banyolarda tercih edilen bu ürün, aynı zamanda taksitli ödeme avantajı da sunuyor.

Kaymaz özelliği ve kolay yıkanabilmesi ile de kullanıcıların beğenilerini kazanan bu ürün, uzun ömürlü ve bozulmadan kalacak şekilde yıllarca kullanılabiliyor. Birçok kaliteli banyo halı seçenekleri için siz de Gümüşsuyu halı seçeneklerine bakın!

Deco Soft Beyaz Halı Dikdörtgen

Kullanıcılara tavsiye edilen banyo halısı önerileri arasında yer alan ve oldukça da beğenilen ürünlerden biri de Deco Soft dikdörtgen halı serisi. Beyaz rengi ile banyolarda ferah ve hijyenik görünüm yaratmayı başaran bu model, özellikle geniş banyolarda çok sık tercih edilir. 

Taksitli ödeme imkanı sunan ve son derece kullanışlı olan bu banyo halısı birçok farklı ölçüde de seçeneklere sahip. 80 x 150 cm, 120 x 180 cm ve 160 x 230 cm özellikleri ile özellikle geniş banyolarda tercih edilerek boş ve açık görünümü kapatarak ayak konforu da sağlıyor.

Deco Soft Vizon Banyo Halısı Dikdörtgen

Banyo stiliniz klasik ve alışılmışın dışında ya da daha vintage bir modeldeyse, Deco Soft halı modellerinden vizon rengi olanı tercih edebilirsiniz. Diğer birçok renk seçenekleri ile de banyo dekorasyonunuza ve stilinize olumlu katkı sağlayabilecek modellerden seçim yapabilirsiniz. 

Yumuşak tabanlı, kaymaz özelliğe sahip ve birçok farklı ölçüsü olan modeller arasından banyonuzun büyüklüğüne göre tercih yapabilirsiniz. Klasikleşmiş dizaynlardan daha farklı modelde bir banyoya sahipseniz aradığınız renk ve model olan pembe renk banyo paspası, farklı bir görünüm yakalamanıza yardımcı olurken rahatlık ve konforuyla da sizleri memnun etmeye de devam edecek.

%100 polyester özelliği ve makinede yıkanabilme kolaylığı ile de kullanıcılardan tam not almaya devam eden Gümüşsuyu banyo paspasları, ödeme avantajları ile öne çıkıyor. Sunduğu taksit seçenekleri sayesinde herkesin havalı ve kaliteli Gümüşsuyu sahibi olması imkânı sunarken, uzun ömürlü kullanımı ve yumuşacık yapısıyla da tercih edenleri memnun etmeye devam ediyor. Hâlâ Gümüşsuyu banyo halısı seçeneklerine bakmadıysanız siz de web sayfalarından ya da satış noktalarından modellere bakabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.