Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Üye Girişi
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En İyi Mutfak Halıları: 5 Öneri

22-11-2023 10:49
En İyi Mutfak Halıları: 5 Öneri

Mutfak bir evin en aktif kullanılan alanları arasındadır. Ailenizle beraber yemek hazırlayıp keyifli bir şekilde tükettiğiniz bu alanda konforlu ve sağlıklı bir deneyim elde etmek için doğru halı modelini seçmeniz oldukça önemlidir. Bu noktada tercih edeceğiniz modelin mutfağın boyutlarına uygun olması, tarzınızı yansıtması ve lekelerden kolayca arınabilir yapıda olması başlıca kriterler arasında yer alır. 


Arayışınız esnasında size kolaylık sağlayacak mutfak halısı önerileri sunan bu yazıyla beraber evinizin kalbi için en uygun modeli bulabilirsiniz. İşte aile yemeklerinize ve misafir davetlerinize renk katacak en iyi mutfak halıları

Deco Milano


Halı modelleri arasında kilim tarzı yapısıyla öne çıkan Deco Milano serisiyle beraber mutfağınıza nostaljik bir dokunuş yapabilirsiniz. Seri içerisinde yer alan halılar pamuk ağırlıklı yapıları sayesinde size konforlu ve sağlıklı bir deneyim sunar. 

Deco Milano modelleri gold, bakır, siyah ve kırmızı gibi farklı renk seçeneklerine sahiptir. Dolayısıyla mutfağınızda yer alan mobilyalara ve döşemeye uygun olan tonu rahatlıkla bulabilirsiniz. 

Deco Fashion Trend


Etnik desenleri ve klasik modelleri sevenler için özel olarak tasarlanan Deco Fashion Trend serisiyle mutfağınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Seride yer alan modeller sade desenleri ve pastel tonları ile mutfağınızda minimal ve şık bir görünüm yaratır. 

Deco Fashion serisinde yer alan modeller anti-toz yapıları sayesinde tozuma yapmazlar. Bu sayede rutin temizlik süreçlerini kısa bir süre içerisinde halletmeniz mümkün hale gelir.

Deco Garden


Sade motiflerle mutfağınıza minimal bir görünüm katmak istiyorsanız Deco Garden serisinde yer alan modellere göz atabilirsiniz. Tek renkli ve klasik işlemeli modelleri ile öne çıkan seri, gri ve kahve tonlarından oluşmaktadır. Dolayısıyla bu modeller sayesinde yemek lekesi gibi halının estetik görünümüne zarar veren problemlerin önüne geçmeniz mümkündür. Deco Garden halı seçenekleri yıkanabilir yapılarıyla kullanım kolaylığı sunar.

Lidya 


Country desenlerine sahip nitelikli mutfak halıları modellerinin yer aldığı Lidya serisi ile evinize klasik bir dokunuş yapabilirsiniz. Beyaz ve bej rengi seçenekleriyle öne çıkan bu seri, iplik yapısı sayesinde konfor açısından da başarılı bir deneyim sunar. Dolayısıyla bu modelleri tercih ederek mutfağınıza uzun yıllar eşlik edecek bir dekorasyon parçası katabilirsiniz.


Lidya halı modelleri mutfak zeminlerinin yapısına uygun bir yapıda, kaymaz tabanlı olarak üretilmiştir. Böylece kullanım esnasında halının zeminde hareket ederek estetik düzeni bozmasının önüne geçebilirsiniz. Ayrıca yıkanabilir yapıları sayesinde halı üzerinde biriken kir ve lekeleri kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

Deco Geo ve Deco Point


Geometrik desenleri seviyorsanız sahip Deco Geo ve Deco Point serilerine göz atmanızda fayda vardır. Modeller üzerinde yer alan karışık çizgiler ve geometrik motifler sayesinde mutfağınızda zamansız ve estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Gri, krem ve kahverengi gibi tonlardan oluşan bu halılar, mutfağınıza aydınlık ve ışıltılı bir hava katar. Bununla beraber antitoz özellikleri sayesinde hijyenik ve kolayca temizlenebilir bir deneyim sunarlar. 


Çizgisel tasarıma sahip olan Deco Geo ve Point modelleri çeşitli ölçülerde üretilir. Dolayısıyla mutfağınızda halı sermek için ayrılmış olan alana ve benimsediğiniz tasarım stiline uygun olan seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz.


Gümüşsuyu’nun seçkin ürün kataloglarında yer alan mutfak halıları ile yaşam alanınıza şık ve konforlu bir detay katabilirsiniz. Geriye sadece aileniz ve misafirlerinizle keyifli bir vakit geçirmek kalır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.