Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Üye Girişi
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kışlık Halı Önerileri

03-01-2024 10:57
Kışlık Halı Önerileri

Soğuk ayların yaklaşmasıyla beraber kışlık halı seçimi konusu gündemde. Kullanıcıların merak ettiği noktalar arasında halının nasıl olması gerektiği ve hangi modellerin tercih edileceği yer alır. Alışveriş öncesinde bu noktalar hakkında bilgi sahibi olmak seçim sürecinde kolaylık sağlar. 


Kışlık halı çeşitleri ağırlıklı olarak kalın ve ısı yalıtımını ön planda tutan modellerden oluşur. Böylece enerjiden tasarruf edilirken konforlu ve sıcak bir deneyim sağlanır. Kalınlıkla beraber iplik türü, dokuma sıklığı ve yapısı ile ilgili detaylar da bu avantajların elde edilmesinde etkilidir. Kışlık halı modelleri arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken tüm detayları bu yazı içerisinde bulabilirsiniz. 

Kalın Kışlık Halı Nasıl Olmalı?

Kalın kışlık halı seçerken ürünün yapısal nitelikleri ve görünümü üzerine detaylı bir araştırma yapmak oldukça önemlidir. Bu sayede enerji kullanımı ve estetik görünüm gibi noktalarda avantaj sağlanır. Halı seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken başlıca detaylar şunlardır:


  • Kışlık halı seçiminde en önemli noktalardan birisi doğru boyut aralıklarının bulunmasıdır. Tercih edeceğiniz modelin odanızın halılar için ayrılan alanına ölçü bakımından uyması gerekir. Aksi takdirde sığmama veya küçük gelme gibi problemlere dayalı rahatsız edici bir durumla karşılaşabilirsiniz. 

  • Kalın halı modelleri arasında yer alan parçalar, kış ayları için önemli olan ısı ve enerji tasarrufuna katkı sağlar. Dolayısıyla her metrekare için 600.000 düğüm ve üzeri sıklığa sahip halılar tercih edilmelidir. Bu sıklıktakilerin sunduğu artılardan bir diğeri de daha dayanıklı ve kaliteli bir yapıya sahip olmalarıdır. 

  • Seçim yaparken tüylere karşı alerjiniz olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Örneğin tüy alerjiniz olması durumunda daha az tüy döken iplik türlerine yönelmelisiniz. Böylece kullanım esnasında yaşayacağınız rahatsız edici durumlardan korunmuş olursunuz. 

  • Kış ayları için halı seçerken önemli olan bir diğer nokta da bütçe dostu modellerin tercih edilmesidir. Enerji kullanımına bağlı masrafların artmasıyla beraber ek ödeneklerde tasarruf sağlamak istenir. Bu noktada satın almadan önce kışlık halı fiyatları üzerine detaylı bir araştırma yapılmalıdır. Araştırma sonucuna bağlı olarak bütçeye uygun seçenekler değerlendirmeye alınabilir. 


Tüm bu avantajları elde edebileceğiniz halı modelleri için Gümüşsuyu koleksiyonlarını ziyaret edebilirsiniz. Bu sayede kış aylarında enerjiden tasarruf sağlarken estetik ve konforlu bir deneyim yakalarsınız. 

Kışlık Halı Önerileri

Eviniz için konforlu ve ekonomik bir kışlık kalın halı alışverişi yapmak istiyorsanız Gümüşsuyu kataloglarında yer alan ürünler size göredir. Birbirinden farklı tasarımlarıyla estetik açıdan şık bir görünüm sağlayan bu modeller, aynı zamanda ısı ve enerji kullanımında tasarruf sağlar. İşte kış aylarında odanıza renk katacak Gümüşsuyu modelleri.


Matisse Serisi


Ağırlıklı olarak krem ve gri tonlarından oluşan Matisse serisi halılar %100 akrilik iplikten üretilir. Kumaş olarak yüne en yakın malzeme olan bu materyal, ısıyı koruyan bir yapıya sahiptir. Çeşitli ölçü seçeneklerine sahip modeller sayesinde odanız için en uygun kışlık halıyı kolayca bulabilirsiniz. 


Soğuk kış günlerinde ailenizle vakit geçirirken nostaljik bir hava katacak Matisse serisi modelleriyle sıcak bir deneyim yakalayabilirsiniz. Bununla beraber viera gibi yoğun renklerin bulunduğu serilerle odanıza farklı bir hava katmanız mümkün. Akrilik iplikten üretilen bu serilerde odanıza uygun boyutlarda modelleri edinebilirsiniz. 


İpekzade100 Serisi


Klasik modellerle dekorasyonda fark yaratan bir dokunuş yapmak için doğal iplikten üretilen İpekzade100 serisini değerlendirmekte fayda vardır. Yüksek dokuma sıklığıyla öne çıkan bu seride geleneksel motif ve tasarımlar yer alır. Değerlendirilebilecek bir diğer seri ise İpekzade120 modelleridir. İki serinin de halıları benzer işlemeler gösterirken ham madde bakımından farklılık vardır. İpekzade120 serisindeki ürünler akrilik ve doğal iplik karışımı dayanıklı bir yapıyla üretilir.


Odanız için tercih edebileceğiniz seçenekler arasında Novastyle ve Esiliva modelleri de bulunur. Hav yüksekliği 8-9mm olan bu halılar konforlu ve yumuşak bir kullanım sunar. Kullanıcıların unutmaması gereken noktalardan biri, Esiliva halıların doğal iplik içerdiği için hassas temizlik istemesi. Bununla beraber dekorasyona renk katacak farklı tasarım ve renk seçenekleri bulunur. Novastyle içerisindeki ürünler ağırlıklı olarak karma desenlerden oluşurken Esiliva halılarında simetrik ve düzenli motifler yer alır. 


Tüm bu serilerle beraber Gümüşsuyu koleksiyonunda yer alan Black Brown ve Viera gibi pek çok farklı seçenek bulunur. Detaylı bilgi için ilgili ürünlerin satış sayfasına göz atabilirsiniz. Böylece eviniz için kış aylarında yalıtım avantajı sunacak estetik halıları kolayca edinirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.