Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Nisan Ayının Dört Dörtlük Kampanyası
Üye Girişi
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yazlık Halı Önerileri

21-02-2024 13:45
Yazlık Halı Önerileri

Yaz mevsimi geldiğinde evlerimizde de bir yenilenme ihtiyacı hissederiz. Yenilenmenin en keyifli yanlarından biri de yazlık halılardır. Hafif, renkli ve şık tasarımlarıyla yazlık halılar, evimizin havasını tamamen değiştirebilir. Bu halılar sıcak yaz günlerinde ağır ve koyu renkli kışlık halıların yerini alarak, evinize ferahlık katar. Kolay temizlenen yapısıyla da yazın tozdan kaynaklanan temizlik problemlerini azaltabilir. Hem salonda hem de balkonda kullanabileceğiniz halılar, yaz akşamlarının keyfini artırır. Yazlık halılar desen ve renk çeşitliliği ile her zevke hitap ederek yaşam alanlarımıza modern bir dokunuş katar. Siz de evinize yazın şık bir dokunuş katmak için modern halıları tercih edebilirsiniz!

Yazlık Halı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaz aylarında evinize tazelik katmak istediğinizde halı seçimi önem taşır. Modelleri seçerken yazlık halı fiyatları göz önünde bulundurulabilir. Yazlık halı alırken öncelikle hangi odaya halı alacağınızı belirlemelisiniz. Balkon ya da teras için bir halı düşünüyorsanız, neme ve güneşin solma etkisine dayanıklı materyaller tercih edebilirsiniz. İç mekanlar için daha çok estetik ve konfor ön planda olabilir. Halının boyutu da model seçiminde önem taşır. Odanın genişliğine ve mobilyaların yerleşimine uygun bir halı odayı daha ferah gösterebilir. Renk seçimi ise tamamen kişisel zevke bağlı olarak değişkenlik gösterir. 

Yazlık halı çeşitleri arasında pamuk, sentetik malzemeler gibi farklı materyaller bulunur. Sentetik malzemeler daha uzun ömürlü olabilir. Pamuklu halılar ise yumuşaklığı ve kolay temizlenebilirliği ile öne çıkar. Yazlık halı alırken temizlik de göz önünde bulundurulmalı. Yaz aylarında tozdan kaynaklanan kiri temizlemek isteyeceğiniz için kolay yıkanabilir halıları tercih edebilirsiniz. Böylece halınızın canlılığını uzun süre koruyabilirsiniz. 

5 Yazlık Halı Önerileri

Yaz aylarının enerjik ruhunu evimize taşımak için halı seçimi büyük önem taşır. Bu mevsimde evinizin her köşesini canlandıracak, hafif ve parlak renkli halılar idealdir. Balkonunuzda veya terasınızda kullanabileceğiniz suya dayanıklı ve kolay kuruyan halı modelleri, yazın keyfini çıkarmanız için kusursuz bir tercih olacaktır. Son zamanlarda öne çıkan yazlık halı önerilerimize göz atabilirsiniz:

  1. Deco Garden

Yazın evinize modern bir dokunuş katmak istiyorsanız, Deco Garden yazlık halı modelleri tam size göre. Bu halılar %100 Polipropilen olmasının yanında güneş ışığına karşı korumalı ipliklerden üretilmiştir. Anti toz özelliği sayesinde yazın toza karşı mücadelede büyük bir avantaj sağlar.   Çamaşır makinesinde 30 derecede hassas yıkama programında yıkanabilir. . Kahverengi, mavi gri, kırmızı, krem ve yeşil gibi çeşitli renk seçenekleriyle her zevke hitap eden halılar, geometrik desenleriyle de evinize şık bir hava katar. Farklı boyutlarıyla her odanızda kullanabileceğiniz, ağırlıklı olarak outdoor mekanlarda da tercih edebileceğiniz halılar, yazın ev dekorasyonunuzu tamamlayacak!

  1. Lidya

Lidya serisi, evinizin her köşesine uyum sağlayacak çeşitlilikte. İnce yazlık halı seçenekleri, çocuk ve genç odalarından mutfaklara, oturma odalarından yatak odalarına kadar her alan için ideal. Krem, vizon, beyaz, gri ve multi gibi soft ve şık renk seçenekleriyle modernden göbekliye, çerçeveliden geometrik desenlere birçok desen alternatifini içinde bulunduruyor. Seçili desenlerde özel ölçü alternatifleri de barındıran Lidya koleksiyonu, sık dokumasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. %60 Polyester, %40 Akrilik iplik kullanımı ve Lidya, kaymaz taban özelliğe sahip olup çamaşır makinesinde maksimum 30 derecede (hassas yıkama programında) yıkanabilmektedir. Hem dayanıklılık hem yıkanabilir olması ile Lidya avantaj sağlar. 7 mm hav yüksekliği, halının hem konforlu hem de pratik olmasını sağlar.  Her boyutuyla farklı ihtiyaçlara yanıt veren modeller, evinize modern bir dokunuş ekler.

  1. Deco Milano

Deco Milano koleksiyonu, özel dokuma tekniği sayesinde el halısı görünümüne sahip olurken modern ve trend desenleri ile de beğenileri üzerine çekiyor. Milano koleksiyonumuz, esnek ve ince yapısı sayesinde evlerde kolaylıkla muhafaza edilebilmektedir. İnce halı modelleri ile yatak odasından oturma odasına, mutfaktan diğer yaşam alanlarına kadar her yere uyum sağlayabilecek tok görünümü ile zarif bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Gri ve siyah tonlarında mevcut olan halılar, şıklığı ve sadeliği ön planda tutar. %78 pamuk-viskon, %20 akrilik ve %2 polyester karışımı ile hem doğal bir dokunuş sunar hem de uzun ömürlülüğü garanti eder. Yıkanabilir olması pratik kullanımı desteklerken, farklı ebat seçenekleri her alan için ideal ölçüyü bulmanıza olanak tanır. Deco Milano, evinizin her köşesinde estetik bir duruş yaratmak isteyenler için ideal bir tercih.

  1. Deco Fashion

Deco Fashion serisi, mavi tonlarıyla evinize dinginlik katmak için tasarlanır. İnce halı koleksiyonu mutfak ve yatak  odaları için ideal bir görünüm yaratır. 8 mm hav yüksekliği ile konforlu bir yürüyüş deneyimi sunarken, pamuk içeriği ile dayanıklılığı ön planda tutar. Uç sıklığı, halının yoğun ve kaliteli yapısını gösterirken; 80x000'dan 200x000'a kadar  farklı ebatları, her oda için uygun bir seçenek sunar. Deco Fashion, geometrik desenleri ve canlı mavi rengi ile yaşam alanlarınıza modern bir dokunuş ekleyecek.

  1. Deco Retro

Deco Retro serisi, geçmişin zarafetini modern dokunuşlarla harmanlayarak evinize nostaljik bir hava katar. Retro yazlık halı koleksiyonu evin her odasında retro şıklığını yaşatmak için tasarlanır. Bakır, gri, lacivert ve kahverengi renk seçenekleriyle öne çıkan çeşitler her zevke ve dekora uyum sağlar. Halıların %50 polyester, %25 pamuk ve %25 akrilik karışımı, hem dayanıklılığı hem de konforu bir arada sunar. Antitoz özelliği yaz aylarında toz ve alerjenlerle mücadelede büyük kolaylık sağlarken, kaymaz taban özelliği güvenlik sunar. Yıkanabilir olması ise temizlik konusunda büyük bir avantaj sağlar.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.